Met de hand geselecteerd
Hoogwaardige kwaliteit
Op maat gemaakt
Snelle levering

Lees meer

Op deze pagina vind je meer informatie over de Jos van Leeuwen Fotoprijs. Van de totstandkoming van de prijs tot de winnaars en de jaarlijks wisselende jury.De winnende nieuwsfoto's 2021

Bekijk hier alle winnende maandfoto's. De nieuwsfoto's op deze pagina maken aan het einde van het jaar kans op de Jos van Leeuwen Publieksprijs.

Lees verder

Win een kunstfoto uit de ANP fotowinkel

Stem je mee dan maak je kans op een kunstfoto naar keuze uit de ANP fotowinkel. Lees de voorwaarden.Lees verder

Drie prijzen

De Jos van Leeuwen Fotoprijs bestaat uit drie prijzen: de juryprijs, de publieksprijs en de prijs voor jong talent. Lees hier alles over de drie prijzen.


Lees verder

Winnaars

De Jos van Leeuwen Fotoprijs wordt al drie jaar op rij uitgereikt aan de maker van de beste nieuwsfoto van het jaar. Lees op deze pagina alles de winnaars van afgelopen jaren.

Lees verder

De jury

Geen prijs zonder jury. Ieder jaar bestaat de jury van de Jos van Leeuwen Fotoprijs uit wisselende juryleden. Lees op deze alles over de jury.


Lees verder

De winnende nieuwsfoto's 2020

De winnende foto's van vorig jaar nog even terugkijken? Dat kan op deze pagina. Fotograaf Robin Utrecht won met zijn foto van de zoektocht naar de vermiste surfers de Jos van Leeuwen Publieksprijs.

Lees verder
Cookies maken jouw bezoek aan de ANP-website gemakkelijker én leuker. Klik op accepteren om hiermee akkoord te gaan of lees ons cookiebeleid.
Afwijzen Accepteren

Download

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.