Met de hand geselecteerd
Hoogwaardige kwaliteit
Op maat gemaakt
Snelle levering

Kies de beste nieuwsfoto van deze maand.

Elke maand tien foto's
Elke maand kiest een wisselende jury de tien beste nieuwsfoto's uit, gemaakt door fotografen van ANP en Hollandse Hoogte. 

Jos van Leeuwen Publieksprijs
Jij kunt elke maand meestemmen! Kies de foto die volgens jou het sterkst is. De foto met de meeste stemmen dingt mee met de Jos van Leeuwen Publieksprijs. 

Win een kunstfoto!

Stem je mee dan maak je kans op een kunstfoto naar keuze uit de ANP fotowinkel.

Stem op de beste nieuwsfoto van augustus

Jouw stem telt! Breng hieronder je stem uit op de beste nieuwsfoto van de maand augustus. Stemmen kan t/m donderdag 30 september. Let op: je kunt slechts één keer je stem uitbrengen.

Stem nu

Robin Utrecht

02-08-2021

TOKIO - Atlete Sifan Hassan wint goud op 5.000 meter tijdens de Olympische Spelen in Tokio

Stem nu

Koen van Weel

06-08-2021

TOKIO - Baanwielrenner Harrie Lavreysen juicht na het winnen van Jeffrey Hoogland in de finale sprint in het Izu Velodrome op de Olympische Spelen in Tokio.

Stem nu

Martin Mooij

12-08-2021

BERGEN - Een gecrashte vrachtwagen op de N9 met aanhanger van een kermisexploitant, geladen met botsauto’s op weg naar de kermis van Warmenhuizen.

Stem nu

Bart Maat

17-08-2021

DEN HAAG - Lilianne Ploumen (Pvda) en Jesse Klaver (Groenlinks) in de fietsenstalling van het Johan de Witthuis, na afloop van een gesprek met informateur Mariëtte Hamer over de kabinetsformatie.

Stem nu

Robin van Lonkhuijsen

18-08-2021

SCHIPHOL - Het eerste vliegtuig met 35 Nederlandse evacuees uit Afghanistan geland op Schiphol.

Stem nu

Persbureau Heitink

24-08-2021

EDE - Mensen demonstreren bij de noodopvanglocatie bij de legerplaats Harskamp tegen de komst van honderden vluchtelingen uit Afghanistan.

Stem nu

Kees van de Veen

23-08-2021

ZOUTKAMP - In de Willem Lodewijk van Nassaukazerne worden Afghaanse evacuees worden opgevangen. Een man uit Brussel brengt kleding en andere benodigdheden naar zijn familie in de opvang.

Stem nu

Remko de Waal

29-08-2021

SPA FRANCORCHAMPS - Max Verstappen tijdens de Grand Prix van België op het circuit van Spa Francorchamps. Verstappen wint de kortste Formule 1-race ooit.

Stem nu

Bart Maat

31-08-2021

PARIJS - Demissionair premier Mark Rutte en de Franse president Emmanuel Macron arriveren in restaurant La Rotonde, tijdens een bezoek aan Parijs.

Stem nu

Maurice van Steen

30-08-2021

ZEIST - Coach Louis van Gaal bereidt zich met het Nederlands elftal voor op het WK kwalificatieduel met Noorwegen.

Cookies maken jouw bezoek aan de ANP-website gemakkelijker én leuker. Klik op accepteren om hiermee akkoord te gaan of lees ons cookiebeleid.
Afwijzen Accepteren

Download

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.