Met de hand geselecteerd
Hoogwaardige kwaliteit
Op maat gemaakt
Snelle levering

Kies de beste nieuwsfoto van deze maand.

Elke maand tien foto's
Elke maand kiest een wisselende jury de tien beste nieuwsfoto's uit, gemaakt door fotografen van ANP en Hollandse Hoogte. 

Jos van Leeuwen Publieksprijs
Jij kunt elke maand meestemmen! Kies de foto die volgens jou het sterkst is. De foto met de meeste stemmen dingt mee met de Jos van Leeuwen Publiekprijs. 

Win een kunstfoto!

Stem je mee dan maak je kans op een kunstfoto naar keuze uit de ANP fotowinkel.

Stem op de beste nieuwsfoto van april

Jouw stem telt! Breng hieronder je stem uit op de beste nieuwsfoto van de maand maart. Stemmen kan t/m maandag 31 mei. Let op: je kunt slechts één keer je stem uitbrengen.

Stem nu

Remko de Waal

30 april 2021

Den Haag - Informateur Herman Tjeenk Willink overhandigt zijn eindverslag aan Tweede Kamervoorzitter Vera Bergkamp. Na weken te hebben gesproken met de leiders van de zeventien fracties uit de Tweede Kamer kan de inhoudelijke formatie beginnen.

Stem nu

Robin Utrecht

28 april 2021

Rotterdam - Twee mannen proosten op een terras in het centrum van Rotterdam. Ook in Rotterdam zitten de terrassen vol, na het versoepelingen van de coronamaatregelen.

Stem nu

Remko de Waal

18 april 2021

Lissabon - Judoka Henk Grol in actie tegen landgenoot Roy Meyer tijdens het EK Judo. Grol versloeg rivaal Meyer met een Ippon. Het EK in Portugal is het laatste meetmoment voor plaatsing voor de Spelen van Tokio.

Stem nu

Sem van der Wal

14 april 2021

Rhenen - Bezoekers kijken naar een ijsbeer in Ouwehands Dierenpark. Het park is vier dagen geopend als testevenement.

Stem nu

Marcel van den Bergh

22 april 2021

Poederoijen - Slot Loevestein doet mee aan een pilot voor een tijdelijke heropening van musea, gecombineerd met een gratis sneltest.

Stem nu

Evert Elzinga

27 april 2021

Amsterdam - Een grote menigte viert Koningsdag in het Vondelpark. Vanwege grote drukte werd het park gesloten.

Stem nu

Koen van Weel

27 april 2021

Eindhoven - Koning Willem-Alexander en koningin Máxima poseren samen met hun dochters voor een groepsfoto. Het koninklijk gezin vierde de achtste editie van Koningsdag en de 53ste verjaardag van de koning in Eindhoven.

Stem nu

Robin van Lonkhuijsen

28 april 2021

Utrecht - Terrasgangers op de Neude. De terrassen mogen weer open, waarbij de coronamaatregelen van kracht zijn. Zo moeten bezoekers verplicht reserveren, zoveel mogelijk blijven zitten en contactloos betalen.

Stem nu

Joris van Gennip

27 april 2021

Amsterdam - Jongeren klimmen over de hekken van het Vondelpark nadat de politie de ontruiming van het park inzet. Wegens enorme drukte moest de politie optreden in het stadscentrum van Amsterdam.

Stem nu

Phil Nijhuis

28 april 2021

Rotterdam - Lange rijen voor een winkel op de Lijnbaan in Rotterdam. Winkels mogen weer klanten ontvangen zonder afspraak. Klanten moeten zich in de winkels nog wel steeds houden aan de geldende coronamaatregelen.

Cookies maken jouw bezoek aan de ANP-website gemakkelijker én leuker. Klik op accepteren om hiermee akkoord te gaan of lees ons cookiebeleid.
Afwijzen Accepteren

Download

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.