Met de hand geselecteerd
Hoogwaardige kwaliteit
Op maat gemaakt
Snelle levering

Kies de beste nieuwsfoto van deze maand.

Jouw stem telt!
Breng hieronder je stem uit op de beste nieuwsfoto van de maand augustus. Stemmen kan t/m donderdag 31 oktober. Let op: je kunt slechts één keer je stem uitbrengen.

Elke maand tien foto's
Elke maand kiest een wisselende jury de tien beste nieuwsfoto's uit, gemaakt door fotografen van ANP en Hollandse Hoogte. 

Jos van Leeuwen Publieksprijs
Jij kunt elke maand meestemmen! Kies de foto die volgens jou het sterkst is. De foto met de meeste stemmen dingt mee met de Jos van Leeuwen Publieksprijs. 

Win een ANP-goodiebag
Stem je mee dan maak je kans op een gevulde ANP-goodiebag.

Stem nu

Kees van de Veen

28 september 2021

Groningen - Een aantal afdelingen binnen het Universitair Medisch Groningen UMCG waren op 28 september gesloten vanwege een staking voor een betere CAO.

Stem nu

Robin van Lonkhuijsen

21 september 2021

Den Haag - Jorien Wuite (D66), Carla Moonen (D66), Queeny Rajkowski (VVD) op hun mobiele telefoon voorafgaand aan de opening van Prinsjesdag in de Grote Kerk.

Stem nu

Bart Maat

15 september 2021

Den Haag - Pieter Omtzigt (Groep Omtzigt) komt aan bij het gebouw van de Tweede Kamer na een ziekteverlof van ruim 16 weken. Omtzigt keert terug als onafhankelijk kamerlid nadat hij zijn lidmaatschap bij het CDA opzegde.

Stem nu

Koen van Weel

8 september 2021

Amsterdam - Bondscoach Louis van Gaal van het Nederlands elftal tijdens de lancering van Voetbalpassie van Albert Heijn en de KNVB op zijn oude jeugdclub S.V. De Meer.

Stem nu

Remko de Waal

5 september 2021

Zandvoort - Max Verstappen tijdens de Dutch Grand Prix op het circuit van Zandvoort.

Stem nu

Ramon van Flymen

5 september 2021

Amsterdam - Demonstranten lopen door Amsterdam tijdens de manifestatie 'Samen voor Nederland'. De actie richt zich tegen vrijheidsbeperkende coronamaatregelen en medische apartheid.

Stem nu

Maurice van Steen

15 september 2021

Lissabon - Mazraoui, Haller, Matheus Dos Santos en Tadic vieren de 1-5 tijdens de UEFA Champions League wedstrijd tussen Sporting CP en Ajax.

Stem nu

Sem van der Wal

18 september 2021

Hilversum - Wopke Hoekstra (CDA), Sigrid Kaag (D66) en Mark Rutte (VVD) op landgoed De Zwaluwenberg voor de voortgang van de formatiegesprekken.

Stem nu

Robin van Lonkhuijsen

21 september 2021

Den Haag - Demissionair premier Mark Rutte op Prinsjesdag tijdens het voordragen van de troonrede in de Grote Kerk.

Stem nu

Ramon van Flymen

21 september 2021

Den Haag - Het koningspaar komt aan bij de Grote Kerk, voorafgaand aan het voordragen van de troonrede door koning Willem-Alexander.

Cookies maken jouw bezoek aan de ANP-website gemakkelijker én leuker. Klik op accepteren om hiermee akkoord te gaan of lees ons cookiebeleid.
Afwijzen Accepteren

Download

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.