Met de hand geselecteerd
Hoogwaardige kwaliteit
Op maat gemaakt
Snelle levering

Kies de beste nieuwsfoto van deze maand.

Jouw stem telt!
Breng hieronder je stem uit op de beste nieuwsfoto van de maand oktober. Stemmen kan t/m donderdag 30 november. Let op: je kunt slechts één keer je stem uitbrengen.

Elke maand tien foto's
Elke maand kiest een wisselende jury de tien beste nieuwsfoto's uit, gemaakt door fotografen van ANP en Hollandse Hoogte. 

Jos van Leeuwen Publieksprijs
Jij kunt elke maand meestemmen! Kies de foto die volgens jou het sterkst is. De foto met de meeste stemmen dingt mee met de Jos van Leeuwen Publieksprijs. 

Win een ANP-goodiebag
Stem je mee dan maak je kans op een gevulde ANP-goodiebag.

Stem nu

Sem van der Wal

26 oktober 2021

Dordrecht - Prinses Beatrix zwaait naar de eerste fietsers tijdens de opening van de Prins Clausbrug.

Stem nu

Robin van Lonkhuijsen

24 oktober 2021

Roubaix - Harrie Lavreysen en Jeffrey Hoogland in actie op het onderdeel sprint tijdens het WK baanwielrennen. Lavreysen heeft in Roubaix zijn derde gouden medaille veroverd.

Stem nu

Remko de Waal

24 oktober 2021

Arnhem - Rico Verhoeven staat de pers te woord na afloop van zijn gevecht tegen Jamal Ben Saddik om de wereldtitel in het Gelredome. De gezichtsherkenning op de telefoon van Verhoeven werkt voorlopig niet meer. De kickbokser hield aan zijn titelgevecht een gehavend linkeroog over.

Stem nu

Sem van der Wal

21 oktober 2021

Haarlem - Michiel Romeyn en advocaat Onno Hennis komen aan bij de rechtbank voor een kort geding tegen de uitgeverij van een nog te verschijnen Jiskefet-encyclopedie.

Stem nu

Vincent Jannink

17 oktober 2021

Nijmegen - De tribune met hossende Vitesse supporters bezwijkt tijdens de Nederlandse eredivisie wedstrijd tussen NEC en Vitesse Arnhem in het Goffertstadion

Stem nu

Paul Rapp

17 oktober 2021

Nijmegen - Aanhangers van voetbalclub NEC belagen een politieauto na het duel met Vitesse.

Stem nu

Remko de Waal

20 oktober 2021

Ter Apel - Demissionair staatssecretaris Ankie Broekers-Knol staat de pers te woord nadat ze een bezoek aan het asielzoekerscentrum heeft gebracht. De gemeente Westerwolde luidt de noodklok over de situatie in het asielzoekerscentrum in Ter Apel.

Stem nu

Bart Maat

10 oktober 2021

Den Haag - Gedupeerden van de toeslagenaffaire kijken met Lilian Marijnissen (SP) naar de vertoning van de documentaire 'Alleen tegen de Staat' in de Tweede Kamer.

Stem nu

Bart Maat

13 oktober 2021

Den Haag - Informateurs Johan Remkes en Wouter Koolmees tijdens een rookpauze van de gesprekken over de kabinetsformatie.

Stem nu

Siese Veenstra

6 oktober 2021

Eemshaven - Wandelaars op weg. Organisatie Urgenda vraagt aandacht voor het klimaat door vanaf de Eemshaven in Groningen naar de klimaattop in het Schotse Glasgow te wandelen.

Cookies maken jouw bezoek aan de ANP-website gemakkelijker én leuker. Klik op accepteren om hiermee akkoord te gaan of lees ons cookiebeleid.
Afwijzen Accepteren

Download

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.