Met de hand geselecteerd
Hoogwaardige kwaliteit
Op maat gemaakt
Snelle levering

Kies de beste nieuwsfoto van deze maand.

Elke maand tien foto's
Elke maand kiest een wisselende jury de tien beste nieuwsfoto's uit, gemaakt door fotografen van ANP en Hollandse Hoogte. 

Jos van Leeuwen Publieksprijs
Jij kunt elke maand meestemmen! Kies de foto die volgens jou het sterkst is. De foto met de meeste stemmen dingt mee met de Jos van Leeuwen Publiekprijs. 

Win een kunstfoto!

Stem je mee dan maak je kans op een kunstfoto naar keuze uit de ANP fotowinkel.

Stem op de beste nieuwsfoto van mei

Jouw stem telt! Breng hieronder je stem uit op de beste nieuwsfoto van de maand mei. Stemmen kan t/m woensdag 30 juni. Let op: je kunt slechts één keer je stem uitbrengen.

Stem nu

Koen van Weel

27 mei 2021

Amsterdam - Stille tocht voor de slachtoffers van een steekpartij in De Pijp. Een 29-jarige man stak in de Amsterdamse wijk vijf mensen neer.

Stem nu

Jeffrey Groeneweg

20 mei 2021

Den Haag - Brandweer-mannen aan het werk in de Schilderswijk nadat er bij meerdere woningen een grote brand heeft gewoed.

Stem nu

Koen van Weel

7 mei 2021

Den Haag - Koningin Máxima tijdens een interview met Matthijs van Nieuwkerk ter gelegenheid van haar 50e verjaardag. Het gesprek vond plaats in de werkkamer van de koningin op Paleis Huis ten Bosch.

Stem nu

Robin van Lonkhuijsen

2 mei 2021

Amsterdam - De spelers van Ajax vieren na het duel met FC Emmen bij de Johan Cruijff ArenA de 35e landstitel uit de clubhistorie.

Stem nu

Sem van der Wal

8 mei 2021

Haarlemmermeer - Een deelnemer tijdens een duik in ijskoud water tijdens het Fieldlab proefevenement Mud Masters.

Stem nu

Sander Koning

23 mei 2021

Rotterdam - Presentatoren Chantal Janzen en Jan Smit tijdens de puntentelling van de finale van het Eurovisie Songfestival 2021.

Stem nu

Robin Utrecht

23 mei 2021

Rotterdam - De Italiaanse winnaar, Måneskin, tijdens de persconferentie na afloop van de finale van het Eurovisiesongfestival in Ahoy.

Stem nu

Remko de Waal

26 mei 2021

Den Haag - Directeur Milieudefensie, Ronald Pols, juicht na de uitspraak van de Haagse rechtbank. Shell moet van de rechter de CO2-uitstoot die het veroorzaakt drastisch omlaag brengen.

Stem nu

Olaf Kraak

29 mei 2021

Amsterdam - Demonstranten op de Dam tijdens een protest van Open Belarus. De actievoerders protesteren tegen het beleid van president Aleksandr Loekasjenko van Belarus.

Stem nu

Robin Utrecht

4 mei 2021

Amsterdam - André van Duin houdt een toespraak tijdens de Nationale Dodenherdenking op de Dam.

Cookies maken jouw bezoek aan de ANP-website gemakkelijker én leuker. Klik op accepteren om hiermee akkoord te gaan of lees ons cookiebeleid.
Afwijzen Accepteren

Download

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.