Met de hand geselecteerd
Hoogwaardige kwaliteit
Op maat gemaakt
Snelle levering

Foto's met een verhaal.

Kalender 2021: Een jaar met de Oranjes

Dé koninklijke kalender 2021, gemaakt door het ANP, Blauw Bloed en JEA is nu beschikbaar. Een kalender van en voor de Blauw Bloed-kijkers, het royaltyprogramma van de Evangelische Omroep. Na oproepen in de uitzendingen van Blauw Bloed is massaal gestemd op de mooiste foto’s van onze koninklijke familie. Van mooie werkbezoeken tot een historische Koningsdag in de tuin van Paleis Huis ten Bosch; de kalender biedt iedere maand weer een prachtige foto. Uiteraard staan ook de verjaardagsdata van de royals en belangrijke feestdagen erin. 

Een jonge Beatrix

Fotoverhalen

Koninklijk huis

De mooiste foto's van de Oranjes

Het ANP en EO-royaltyprogramma Blauw Bloed brengen twee bijzondere koninklijke producten op de markt. In het fotoboek Beatrix: van prinses tot prinses is in 150 opvallende ANP-foto’s een portret van de (voormalige) vorstin gemaakt: van haar eerste babyfoto tot haar bruiloft, van vakanties tot staatsbezoeken. Koningshuisliefhebbers kunnen vanaf vandaag ook een koninklijke kalender voor 2021 bestellen, samengesteld door duizenden kijkers van Blauw Bloed. Beide producten zijn in beperkte oplage beschikbaar in de ANP fotowinkel.

Lees verder

Heb je een vraag? Kijk bij FAQ of neem contact met ons op.

Met de hand geselecteerd
Fotoprints met oorsprong in de fotojournalistiek.
Hoogwaardige kwaliteit
Kwalitatieve fotoprints geproduceerd door Profotonet.
Op maat gemaakt
Voor jou op maat gemaakt.
Snelle levering
Binnen 4 werkdagen geproduceerd én verzonden.
Cookies maken jouw bezoek aan de ANP-website gemakkelijker én leuker. Klik op accepteren om hiermee akkoord te gaan of lees ons cookiebeleid.
Afwijzen Accepteren

Download

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.