Met de hand geselecteerd
Hoogwaardige kwaliteit
Op maat gemaakt
Snelle levering

ANP-fotowanden

Het ANP beschikt over het grootste fotoarchief van Nederland met bijna 100 miljoen foto’s. Het aanbod in de ANP fotowinkel is uitgebreid met wanddecoratie als wandpanelen, bedrukkingen, doeken en grote prints. ANP-partner MetroXL is al jaren gespecialiseerd in het leveren van interieurgraphics, fotobehang en signing aan de professionele markt. Via deze samenwerkingsvorm bieden ANP en MetroXL een nieuw product aan: de ANP-fotowand.

Impressie van de fotowand in een kantoorruimte.
Ook een collage van meerdere foto's is mogelijk.

Fotografie van het ANP

Van historische gebeurtenissen en mooie landschappen tot aan iconische momenten, al decennialang wordt dit en veel meer vastgelegd door de fotografen van het ANP. Edouard van Arem, Manager ANP Foto, over het rijke ANP-archief: “ANP Foto heeft een schat aan prachtig beeldmateriaal. Highlights uit het nieuws, prachtige documentaire beelden, bijzondere tijdfoto's en heel mooi illustratief beeld. Met een foto uit ons archief of een collage aan beelden krijgt iedere werkomgeving een extra dimensie.

Laat je vast inspireren door een selectie ANP-beelden. Op zoek naar ander beeld, in een ander thema? Veel is mogelijk en we denken graag met je mee. 

Van A tot Z

In overleg met wordt het gehele traject van A tot Z verzorgd. Waar ANP beeldresearch verricht en zorgt dat de rechten die berusten op de gewenste beelden zijn geregeld, zorgt MetroXL voor de productie van de fotowand: van opmeten tot aan monteren. 

Cookies maken jouw bezoek aan de ANP-website gemakkelijker én leuker. Klik op accepteren om hiermee akkoord te gaan of lees ons cookiebeleid.
Afwijzen Accepteren

Download

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.