Met de hand geselecteerd
Hoogwaardige kwaliteit
Op maat gemaakt
Snelle levering

Archief

De nieuwsfoto’s van vorige maanden (of zelfs jaren) terugkijken? Dat kan op deze pagina. Klik op een maand en bekijk de tien beste nieuwsfoto’s van die maand én het aantal stemmen per foto.

Januari 2020

Koen van Weel

29 januari 2020

Amsterdam - De dames van de Dolly Dots: Angela Kramers, Angela Groothuizen, Anita Heilker, Esther Oosterbeek en Patty Zomer tijdens de persconferentie over hun plannen voor een nieuwe reeks concerten in Nederland.


0%

Remko de Waal

27 januari 2020

Auschwitz - Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima en premier Rutte wonen de 75-jarige bevrijding bij van het voormalige Duitse concentratie- en vernietigingskamp Auschwitz-Birkenau.


0%

Ranu Abhelakh

22 januari 2020

Paramaribo - De Surinaamse president Desi Bouterse is op weg naar een zitting van de Surinaamse krijgsraad.


0%

Robin van Lonkhuijsen

22 januari 2020

Den Helder - De Koninklijke Marine laat vrouwelijke opvarenden toe bij de Onderzeedienst.


0%

Dingena Mol

21 januari 2020

Amsterdam - Medewerkers van het Scheepvaartmuseum rollen een tapijt uit naar een ontwerp van Willem van de Velde. Het tapijt is de grootste aankoop uit de geschiedenis van het museum.


0%

Koen van Weel

17 januari 2020

Dronrijp - De uitvaart van Aart Staartjes in zijn woonplaats Dronrijp. De acteur overleed aan de gevolgen van een verkeersongeval.


0%

Sem van der Wal

14 januari 2020

Schoonhoven - Koning Willem-Alexander neemt een uurwerk onder de loep op de school voor Juwelier en Uurwerktechniek.


0%

Koen van Weel

7 januari 2020

Den Haag - Een demonstrant voert actie bij de Amerikaanse ambassade naar aanleiding van de dodelijke aanslag op generaal Soleimani.


0%

Sem van der Wal

6 januari 2020

Utrecht - Minister van Financiën Wopke Hoekstra bezoekt het kantoor van de Belastingdienst. De dienst kwam onder vuur vanwege de toeslagenaffaire.


0%

Marcel van den Bergh

6 januari 2020

Arnhem - Bewoners verlaten de flat waar, door een brand die werd veroorzaakt door vuurwerk, twee personen om het leven kwamen.


0%
Cookies maken jouw bezoek aan de ANP-website gemakkelijker én leuker. Klik op accepteren om hiermee akkoord te gaan of lees ons cookiebeleid.
Afwijzen Accepteren

Download

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.