Met de hand geselecteerd
Hoogwaardige kwaliteit
Op maat gemaakt
Snelle levering

Archief

De nieuwsfoto’s van vorige maanden (of zelfs jaren) terugkijken? Dat kan op deze pagina. Klik op een maand en bekijk de tien beste nieuwsfoto’s van die maand én het aantal stemmen per foto.

December 2020


31%

22 december 2020

Den Haag - Persmoment bij het Catshuis van staatssecretaris van Financiën, Alexandra van Huffelen over de toeslagenaffaire.


20%

Ramon van Flymen

12 december 2020

Urk - Politieagenten tijdens een patrouille in in Urk. Inwoners van het dorp hebben genoeg van de vuurwerkrellen en gaan patrouilleren om jongeren te weerhouden van het gooien met zwaar vuurwerk.


8%

11 december 2020

Den Haag - Hugo de Jonge, (Volksgezondheid, Welzijn en Sport) en Wopke Hoekstra (minister van Financiën) staan de pers te woord bij het ministerie van Algemene Zaken na afloop van de wekelijkse ministerraad


8%


8%


5%

Robin van Lonkhuijsen

25 december 2020

Oss - Eerste coronavaccins van Pfizer in Nederland.


5%

Remko de Waal

25 december 2020

Barneveld - Een zorgverlener voert actie tegen de fysieke kerkdienst bij de ingang van de Rehoboth Kerk in Barneveld.


5%

Remko de Waal

Rotterdam - Kickbokser Badr Hari heeft zijn rentree in de ring niet met een overwinning gevierd. De Amsterdammer ging in zijn gevecht tegen de Roemeen Benjamin Adegbuyi knock-out.


2%

Remko de Waal

9 December 2020

Beverwijk - Verwoesting en grote schade na een explosie in een Poolse winkel in Beverwijk. Het is de derde winkel op rij.


2%
Cookies maken jouw bezoek aan de ANP-website gemakkelijker én leuker. Klik op accepteren om hiermee akkoord te gaan of lees ons cookiebeleid.
Afwijzen Accepteren

Download

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.