Met de hand geselecteerd
Hoogwaardige kwaliteit
Op maat gemaakt
Snelle levering

Archief

De nieuwsfoto’s van vorige maanden (of zelfs jaren) terugkijken? Dat kan op deze pagina. Klik op een maand en bekijk de tien beste nieuwsfoto’s van die maand én het aantal stemmen per foto.

Juli 2021

Robin van Lonkhuijsen

26 juli 2021

Tokio - Mathieu van der Poel crasht tijdens de mountainbikerace op de Olympische Spelen in Tokio.


23%

Vincent Jannink

19 juli 2021

Bergen - Bewoners kunnen met hulp van een pendeldienst, uitgevoerd door defensie, door het hoge water van de Maas tussen Bergen en Nieuw Berge worden vervoerd. Het waterpeil in de Maas daalt, waardoor het Limburgse dorp dat geïsoleerd raakte weer bereikbaar is.


15%

6 juli 2021

Amsterdam - De forensische opsporing doet onderzoek in de Lange Leidsedwarsstraat in Amsterdam, de plek waar misdaadverslaggever Peter R. de Vries is neergeschoten


14%

Arie Kievit

15 juli 2021

Valkenburg aan de Geul - Brandweer helpt met de evacuatie van mensen uit hun woningen door de wateroverlast in Zuid-Limburg.


13%

Joris van Gennip

16 juli 2021

Meerssen - Een inwoner van de stad Meerssen is zijn spullen aan het inpakken nadat veel huizen zijn overstroomd door de hevige regenval in het zuiden van Nederland.


10%

Remko de Waal

28 juli 2021

Terneuzen - Onderzoekers van de faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht onderzoeken op de kade een in de haven van Terneuzen aangetroffen dode gewone vinvis.


9%

Remko de Waal

22 juli 2021

Amsterdam - De kist van Peter R. de Vries wordt weggedragen uit Koninklijk Theater Carré. De misdaadverslaggever overleed aan zijn verwondingen nadat hij in het centrum van Amsterdam werd neergeschoten.


4%

Remko de Waal

29 juli 2021

Rotterdam - Het containerschip Ever Given komt aan bij de ECT Delta Terminal in de Rotterdamse haven. Het schip dat het Suezkanaal blokkeerde, blijft in Rotterdam om containers te lossen en te laden.


4%

Koen van Weel

7 juli 2021

Amsterdam - Mensen laten bloemen, kaarsjes en steunbetuigingen aan Peter R. de Vries achter in de Lange Leidsedwarsstraat in het centrum van Amsterdam, de plek waar misdaadverslaggever Peter R. de Vries is neergeschoten.


2%

Robin van Lonkhuijsen

30 juli 2021

Tokio - Henk Grol tijdens zijn judopartij in de gewichtsklasse mannen boven 100 kilo tegen Bekmurod Oltiboev op de Olympische Spelen in Tokio.


1%
Cookies maken jouw bezoek aan de ANP-website gemakkelijker én leuker. Klik op accepteren om hiermee akkoord te gaan of lees ons cookiebeleid.
Afwijzen Accepteren

Download

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.