Met de hand geselecteerd
Hoogwaardige kwaliteit
Op maat gemaakt
Snelle levering

Archief

De nieuwsfoto’s van vorige maanden (of zelfs jaren) terugkijken? Dat kan op deze pagina. Klik op een maand en bekijk de tien beste nieuwsfoto’s van die maand én het aantal stemmen per foto.

Mei 2021

Robin Utrecht

4 mei 2021

Amsterdam - André van Duin houdt een toespraak tijdens de Nationale Dodenherdenking op de Dam.


38%

Remko de Waal

26 mei 2021

Den Haag - Directeur Milieudefensie, Ronald Pols, juicht na de uitspraak van de Haagse rechtbank. Shell moet van de rechter de CO2-uitstoot die het veroorzaakt drastisch omlaag brengen.


20%

Sem van der Wal

8 mei 2021

Haarlemmermeer - Een deelnemer tijdens een duik in ijskoud water tijdens het Fieldlab proefevenement Mud Masters.


12%

Olaf Kraak

29 mei 2021

Amsterdam - Demonstranten op de Dam tijdens een protest van Open Belarus. De actievoerders protesteren tegen het beleid van president Aleksandr Loekasjenko van Belarus.


10%

Jeffrey Groeneweg

20 mei 2021

Den Haag - Brandweer-mannen aan het werk in de Schilderswijk nadat er bij meerdere woningen een grote brand heeft gewoed.


7%

Robin van Lonkhuijsen

2 mei 2021

Amsterdam - De spelers van Ajax vieren na het duel met FC Emmen bij de Johan Cruijff ArenA de 35e landstitel uit de clubhistorie.


4%

Robin Utrecht

23 mei 2021

Rotterdam - De Italiaanse winnaar, Måneskin, tijdens de persconferentie na afloop van de finale van het Eurovisiesongfestival in Ahoy.


2%

Koen van Weel

7 mei 2021

Den Haag - Koningin Máxima tijdens een interview met Matthijs van Nieuwkerk ter gelegenheid van haar 50e verjaardag. Het gesprek vond plaats in de werkkamer van de koningin op Paleis Huis ten Bosch.


1%

Koen van Weel

27 mei 2021

Amsterdam - Stille tocht voor de slachtoffers van een steekpartij in De Pijp. Een 29-jarige man stak in de Amsterdamse wijk vijf mensen neer.


1%

Sander Koning

23 mei 2021

Rotterdam - Presentatoren Chantal Janzen en Jan Smit tijdens de puntentelling van de finale van het Eurovisie Songfestival 2021.


0%
Cookies maken jouw bezoek aan de ANP-website gemakkelijker én leuker. Klik op accepteren om hiermee akkoord te gaan of lees ons cookiebeleid.
Afwijzen Accepteren

Download

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.