Met de hand geselecteerd
Hoogwaardige kwaliteit
Op maat gemaakt
Snelle levering

Archief

De nieuwsfoto’s van vorige maanden (of zelfs jaren) terugkijken? Dat kan op deze pagina. Klik op een maand en bekijk de tien beste nieuwsfoto’s van die maand én het aantal stemmen per foto.

Maart 2021

Bart Maat

25 maart 2021

Den Haag - Kajsa Ollongren (D66) verlaat de Stadhouderskamer na een positieve uitslag van een coronatest.


45%

Tobias Kleuver

28 maart 2021

Krimpen aan den IJssel - Een verslaggever van RTV Rijnmond wordt door een kerkganger aangevallen. De Mieraskerk heeft de deuren weer opengezet voor alle gelovigen.


26%

Martijn Beekman

17 maart 2021

Den Haag - D66-lijsttrekker Sigrid Kaag danst op tafel na de eerste exit poll van de Tweede Kamerverkiezingen. **NB foto is gemaakt in opdracht van D66.**


10%

Kees van de Veen

17 maart 2021

Groningen - In de Sint-Franciscuskerk in de Groningse Oosterparkwijk worden de stemmen geteld die zijn uitgebracht voor de Tweede Kamerverkiezingen


7%

Remko de Waal

31 maart 2021

Den Haag - Premier Mark Rutte en Pieter Omtzigt groeten elkaar voorafgaand aan de inhuldiging van de leden van de nieuwe Tweede Kamer.


5%

Koen van Weel

20 maart 2021

Biddinghuizen - Dansende bezoekers tijdens een Fieldlab-testevenement in Walibi Holland.


1%

Bart Maat

17 maart 2021

Den Haag - Stemmers in de rij op het Binnenhof voor het stembureau in de Eerste Kamer, op de dag van de Tweede Kamerverkiezingen.


1%

Evert Elzinga

7 maart 2021

Amsterdam - Annabel Nanninga en Joost Eerdmans van JA21 delen flyers uit voor hun deelname aan de Tweede Kamerverkiezingen.


0%

Koen van Weel

30 maart 2021

Gibraltar - Georginio Wijnaldum maakt de 0-4 in de WK-kwalificatiewedstrijd tussen Gibraltar en Nederland.


0%

Vincent Jannink

5 maart 2021

Dordrecht - Sjinkie Knegt wint voor Steven Dubois de 500 meter tijdens de wereldkampioenschappen shorttrack in Dordrecht.


0%
Cookies maken jouw bezoek aan de ANP-website gemakkelijker én leuker. Klik op accepteren om hiermee akkoord te gaan of lees ons cookiebeleid.
Afwijzen Accepteren

Download

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.