Met de hand geselecteerd
Hoogwaardige kwaliteit
Op maat gemaakt
Snelle levering

Archief

De nieuwsfoto’s van vorige maanden (of zelfs jaren) terugkijken? Dat kan op deze pagina. Klik op een maand en bekijk de tien beste nieuwsfoto’s van die maand én het aantal stemmen per foto.

Februari 2021

Jeroen Jumelet

7 februari 2021

Amsterdam - Sneeuw in Nederland. Een auto wordt voortgeduwd op een helling van een parkeergarage bij het Museumplein


42%

Sem van der Wal

13 februari 2021

Loosdrecht - Winterweer in Nederland. Een schaatser en een windzeiler op een bevroren Loosdrechtse Plassen


27%

Bart Maat

24 februari 2021

Den Haag - Willem Engel van protestgroep Viruswaarheid staat de pers te woord terwijl demissionair premier Mark Rutte aankomt voor een debat over de ontwikkelingen rondom het coronavirus.


10%

Joris van Gennip

24 februari 2021

Amsterdam - Vanwege het mooie weer in Nederland waren er in het Amsterdamse Vondelpark duizenden bezoekers. De politie trad op en maakte een einde aan de grote drukte.


3%

Remko de Waal

20 februari 2021

Utrecht - Publiek tijdens de voorstelling van cabaretier Guido Weijers. Het event valt onder een reeks van proefevenementen waarbij Fieldlab onderzoekt hoe grote evenementen veilig kunnen plaatsvinden in coronatijd.


3%

Robin van Lonkhuijsen

4 februari 2021

Lent - Kajakkers maken gebruik van de stroming, die over een dijk stroomt in de uiterwaarden van de Waal. De stevige regenval en sneeuwsmelt in Zuid-Duitsland heeft op verschillende plekken in Nederland gezorgd voor een flinke stijging van het waterpeil.


3%

Koen van Weel

13 februari 2021

Heerenveen - Langebaanschaatsster Irene Schouten in actie tijdens de finale massastart voor vrouwen op het WK Afstanden in Thialf.


2%

Marcel van den Bergh

15 februari 2021

Den Bosch - De eigenaar van café de Basiliek kon dit jaar het carnavalsfeest echt niet missen. Daarom heeft zijn kroeg in sfeer gebracht en draait hij voluit carnavalsmuziek waar hij op danst.


2%

Sem van der Wal

21 februari 2021

Den Haag - Lijsttrekker Jesse Klaver van GroenLinks in gesprek met een inwoner van Den Haag. De partij neemt deel aan de Tweede Kamerverkiezingen op 17 maart.


2%

Robin van Lonkhuijsen

18 februari 2021

Katwijk - Thierry Baudet van Forum voor Democratie voert campagne in Katwijk. De partij neemt deel aan de Tweede Kamerverkiezingen op 17 maart.


0%
Cookies maken jouw bezoek aan de ANP-website gemakkelijker én leuker. Klik op accepteren om hiermee akkoord te gaan of lees ons cookiebeleid.
Afwijzen Accepteren

Download

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.