Met de hand geselecteerd
Hoogwaardige kwaliteit
Op maat gemaakt
Snelle levering

Archief

De nieuwsfoto’s van vorige maanden (of zelfs jaren) terugkijken? Dat kan op deze pagina. Klik op een maand en bekijk de tien beste nieuwsfoto’s van die maand én het aantal stemmen per foto.

Januari 2021

Sander Koning

18 januari 2021

Monster - Demissionair minister Hugo de Jonge krijgt spontaan een knuffel van Fred. Hij is een van de bewoners van zorginstelling 's Heeren-Loo. Zij kregen onder toeziend oog van de minister de eerste vaccinaties in een woonzorgcentrum.


37%

24 januari 2021

Eindhoven - Tientallen aanhoudingen in een onrustige binnenstad in Eindhoven. De politie heeft het 18 Septemberplein met een waterwerper schoongeveegd. Vele honderden mensen hadden zich hier verzameld uit protest tegen het coronabeleid.


18%

17 januari 2021

Amsterdam -  Demonstranten bij een afgelast protest tegen het coronabeleid op het Museumplein. De situatie loopt uit de hand omdat mensen weigerden naar huis te gaan.


11%

Olaf Kraak

31 januari 2021

Wijk aan Zee - Jorden van Foreest tijdens de laatste ronde van het Tata Steel Chess Tournament. Na 36 jaar is er weer een Nederlandse winnaar van het schaaktoernooi in Wijk aan Zee.


8%

Remko de Waal

15 januari 2021

Den Haag - Demissionair premier Mark Rutte vertrekt op de fiets naar de koning Willem-Alexander na de ministerraad over de toeslagenaffaire.


7%

Sem van der Wal

15 januari 2021

Den Haag - Demissionair premier Mark Rutte vertrekt bij Paleis Huis ten Bosch na een bezoek aan koning Willem-Alexander. Rutte heeft namens kabinet-Rutte III vanwege de toeslagenaffaire het ontslag aangeboden van alle ministers en staatssecretarissen.


5%

Koen van Weel

23 januari 2021

Amsterdam - De Dam in Amsterdam vanuit de lucht na het ingaan van de avondklok.


4%

Robin van Lonkhuijsen

6 januari 2021

Veghel - De 39-jarige verpleeghuismedewerkster Sanna Elkadiri is als eerste in Nederland ingeënt met het coronavaccin.


3%

Remko de Waal

23 januari 2021

Haarlem - Op de eerste avond van de avondklok controleert de politie op straat of mensen een geldige reden hebben om buiten te zijn.


2%

25 januari 2021

Rotterdam - Rellen bij de Beijerlandselaan in Rotterdam. Veel winkels zijn vernield. Ook is er geplunderd.


0%
Cookies maken jouw bezoek aan de ANP-website gemakkelijker én leuker. Klik op accepteren om hiermee akkoord te gaan of lees ons cookiebeleid.
Afwijzen Accepteren

Download

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.