Met de hand geselecteerd
Hoogwaardige kwaliteit
Op maat gemaakt
Snelle levering

Archief

De nieuwsfoto’s van vorige maanden (of zelfs jaren) terugkijken? Dat kan op deze pagina. Klik op een maand en bekijk de tien beste nieuwsfoto’s van die maand én het aantal stemmen per foto.

Oktober 2020

Otto Jelsma

15 oktober 2020

Veluwe - Een zeldzame roedel van vijf wolven gespot in de Veluwe. Wolven laten zich in Nederland bijna nooit zien in groepsverband.


70%

Nico Garstman

8 oktober 2020

Den Haag - De politie houdt bij een demonstratie tegen de coronamaatregelen op het Plein in Den Haag ongeveer tachtig mensen aan.


12%

Koen Laureij

3 oktober 2020

Utrecht - Boa's grijpen in bij supermarkten in Utrecht. Na de sluiting van de horeca om 22:00 uur ontstond bij supermarkten een run op onder andere alcoholische dranken.


5%

Phil Nijhuis

17 oktober 2020

Den Haag - Het koningspaar en prinses Ariane komen aan bij paleis Huis ten Bosch. Het koninklijk gezin is weer in het land, nadat ze hun vakantie in Griekenland afbraken. Dat deden ze nadat er ophef was ontstaan over de reis.


3%

Remko de Waal

13 oktober 2020

Amsterdam - Medewerkers van café Marcella in Amsterdam volgen de persconferentie van 13 oktober over de nieuwe coronamaatregelen. De horeca zal voorlopig gesloten blijven.


1%

Piroschka van de Wouw

4 oktober 2020

Staphorst - Kerkgangers komen aan bij de Hersteld Hervormde Kerk in het gelovige dorp Staphorst. In de grote kerk worden drie diensten met steeds zeshonderd mensen gehouden. Tijdens deze kerkdiensten geldt geen mondkapjesplicht, ook wordt er gezongen tijdens de dienst.


1%

Koen van Weel

21 oktober 2020

Den Haag - Koning Willem-Alexander en koningin Máxima tijdens de opname van een videoboodschap aan het Nederlandse volk. Ze betuigen spijt na hun reis naar Griekenland.


1%

Olaf Kraak

10 oktober 2020

Hengelo - Sifan Hassan na haar 10 km op de FBK Nazomerwedstrijd. De atlete verbeterde het Europees record op de 10.000 meter.


1%

Remko de Waal

23 oktober 2020

Den Haag - Een medewerker van de afdeling radiologie in het HMC Westeinde kijkt tijdens zijn nachtdienst naar de röntgenfoto's van een patiënt die mogelijk besmet is met het coronavirus.


0%

Maurice van Steen

7 oktober 2020

Amsterdam -Bondscoach Frank de Boer tijdens de vriendschappelijke wedstrijd Nederland-Mexico in de Johan Cruijff Arena. Nederland verliest de wedstrijd met 0-1.


0%
Cookies maken jouw bezoek aan de ANP-website gemakkelijker én leuker. Klik op accepteren om hiermee akkoord te gaan of lees ons cookiebeleid.
Afwijzen Accepteren

Download

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.