Met de hand geselecteerd
Hoogwaardige kwaliteit
Op maat gemaakt
Snelle levering

Archief

De nieuwsfoto’s van vorige maanden (of zelfs jaren) terugkijken? Dat kan op deze pagina. Klik op een maand en bekijk de tien beste nieuwsfoto’s van die maand én het aantal stemmen per foto.

Juli 2020

Rob Engelaar

25 juli 2020

Eindhoven - De lichamen van twee militairen die omkwamen bij een ongeval met een defensiehelikopter bij Aruba komen aan op vliegbasis Eindhoven.


46%

Sem van der Wal

15 juli 2020

Den Haag - Pieter Omtzigt kijkt naar Hugo de Jonge nadat hij de strijd om het CDA-lijsttrekkerschap nipt heeft verloren.


16%

Sem van der Wal

30 juli 2020

Terschelling - Wandelaars nemen deel aan een tocht over de drooggevallen Waddenzee.


6%

Jerry Lampen

27 juli 2020

Rotterdam - Een gezin op reis draagt mondkapjes op het centraal station van Rotterdam.


6%

Bart Maat

2 juli 2020

Den Haag - Frits Bolkestein schudt de hand van Geert Wilders in de plenaire zaal van de Tweede Kamer tijdens de beëdiging van zijn neef, Martijn Bolkestein, als kamerlid voor de VVD.


6%

Robin van Lonkhuijsen

22 juli 2020

Bilthoven - Boeren voeren actie in de buurt van het RIVM tegen de omstreden veevoermaatregel van Landbouwminister Carola Schouten.


5%

Ramon van Flymen

26 juli 2020

Zoeterwoude - De politie verricht onderzoek langs de dijk waar het lichaam van een veertienjarig meisje uit Marken werd gevonden.


5%

Sem van der Wal

17 juli 2020

Den Haag - Koning Willem-Alexander en prinsessen Amalia en Ariana poseren tijdens de fotosessie in de tuin van Paleis Huis ten Bosch.


2%

Rob Engelaar

10 juli 2020

Ospel - Medewerkers van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) ruimen nertsen van een met het coronavirus besmette nertsenfokkerij,


1%

Remko de Waal

29 juli 2020

Een trainer assisteert een jonge turnster bij een oefening op het paard.


1%
Cookies maken jouw bezoek aan de ANP-website gemakkelijker én leuker. Klik op accepteren om hiermee akkoord te gaan of lees ons cookiebeleid.
Afwijzen Accepteren

Download

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.