Met de hand geselecteerd
Hoogwaardige kwaliteit
Op maat gemaakt
Snelle levering
Laden. Een ogenblik geduld.

Kalender 2021: Een jaar met de Oranjes

2020

De koninklijke kalender Een jaar met de Oranjes is op een unieke wijze tot stand gekomen: duizenden kijkers van Blauw Bloed hebben afgelopen weken massaal gestemd op hun favoriete foto’s voor in de kalender. De ANP-foto’s waarop kijkers konden stemmen, zijn gemaakt in de bijbehorende kalendermaand, een of twee jaar eerder. Bij de maand februari kon bijvoorbeeld gestemd worden op de meest recente foto van de Oranjes in Lech, in maart op het staatsbezoek van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima aan Indonesië en in april op een Koningsdagfoto. De foto’s met de meeste stemmen zijn terug te vinden in Een jaar met de Oranjes.

Naast foto's van de koninklijke familie is de kalender gevuld met belangrijke, interessante en jaarlijks terugkomende gebeurtenissen rondom de Oranjes. Denk aan verjaardagen en jubilea maar ook staatsbezoeken en opvallende (nieuws)gebeurtenissen.

De kalender wordt in november 2020 geleverd.

Technische gegevens
Uitgeverij: Joh. Enschedé Amsterdam
Omslag en vormgeving: Werkplaats Amsterdam
Formaat: 200 x 295

1 Kies een typetoelichting
2 Kies afmeting
3 Kies papiersoorttoelichting
4 Kies ophangsysteem
5 Kies aantal
In het winkelmandje
Cookies maken jouw bezoek aan de ANP-website gemakkelijker én leuker. Klik op accepteren om hiermee akkoord te gaan of lees ons cookiebeleid.
Afwijzen Accepteren

Download

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.