Met de hand geselecteerd
Hoogwaardige kwaliteit
Op maat gemaakt
Snelle levering
Laden. Een ogenblik geduld.

Genieten in de sneeuw

1960

Liefhebbers van de sneeuw genieten van het prachtige weer op de piste in de jaren '50.

Foto door: Sem Presser / Maria Austria Instituut

Samuel (Sem) Presser werd op 21 november 1917 in Amsterdam geboren als enig kind van een joodse diamantbewerker. Toen hij 15 was won hij een Agfa-boxje, waarmee hij zijn eerste foto’s maakte. Presser werd later persfotograaf en richtte een eigen fotopersbureau op.

Sem Presser was betrokken bij het ontstaan en de oprichting van De Zilveren Camera, World Press Photo en de Nederlandse Vereniging van Fotojournalisten (NVF). Zijn hele leven heeft hij zich met succes ingezet voor de bescherming en handhaving van de auteursrechten van de fotograaf. Hij trok de wereld over om reportages te maken; zijn foto’s verschenen in vele tijdschriften. Op die manier bracht hij in het pre-televisietijdperk toch de wereld bij de mensen thuis. Met subtiele humor en een scherp oog voor absurdistische details legde Presser zijn medemens vast.

De kunstfoto wordt afgewerkt op dibond, waarbij de fotoprint van hoogwaardige kwaliteit wordt verlijmd op stevige lagen aluminium en polyethyleen. Door het aluminium profiel hang je het eenvoudig aan de muur.

1 Kies een typetoelichting
2 Kies afmeting
3 Kies papiersoorttoelichting
4 Kies ophangsysteem
5 Kies aantal
inclusief verzendkosten
In de winkelwagen
Cookies maken jouw bezoek aan de ANP-website gemakkelijker én leuker. Klik op accepteren om hiermee akkoord te gaan of lees ons cookiebeleid.
Afwijzen Accepteren

Download

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.