Met de hand geselecteerd
Hoogwaardige kwaliteit
Op maat gemaakt
Snelle levering
Laden. Een ogenblik geduld.

Fotoboek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen

2021

Van vocaal verantwoord onderonsje tot meeslepend multimediaal amusementscircus – de vijfenzestigste editie van het Eurovisiesongfestival wordt gehouden in Rotterdam. De vijfde maal op Nederlandse bodem sinds het begin van het internationale evenement in 1956.

In dit fotoboek staan alle Nederlandse deelnemers aan de Eurovisiesongfestivals. Winnaars als: Corry Brokken, Lenny Kuhr, Teach-In en Duncan Laurence. Maar ook deelnemers die onderin eindigde: Rudi Carrell, De Spelbrekers, Ronnie Tober, Willeke Alberti en de 3JS. Met korte verhalen over de zangers – hoe is het ze verder vergaan na het songfestival – het aantal punten dat ze kregen voor hun liedje en welke plaats ze uiteindelijk hebben gehaald.

De grote opwinding en de kleine ergernissen maken het Eurovisiesongfestival al vijfenzestig edities tot wat het is: een bombastisch verjaardagsfeest vol gekke ooms en merkwaardige tantes, extravagante neven en nichten. Een uiterst excentrieke familie, maar: een hechte familie die grenzen overstijgt.

Het fotoboek heeft het formaat van een klassiek 45-toeren singletje en is voor de echte liefhebber onmisbaar op de koffietafel. Het boek bevat 132 pagina’s en 68 foto’s.

Het fotoboek wordt binnen 5 werkdagen verzonden.

Productspecificaties
Auteur: ANP
Beeld: ANP
Redactie: Leo Blom en Roel Rozenburg
Samenstelling en ontwerp: Hollandse Beelden
Uitvoering: Paperback
Aantal pagina’s: 132
Formaat: 180 x 180

1 Kies een typetoelichting
2 Kies afmeting
3 Kies papiersoorttoelichting
4 Kies ophangsysteem
5 Kies aantal
Inclusief €2,95 verzendkosten
In het winkelmandje
Cookies maken jouw bezoek aan de ANP-website gemakkelijker én leuker. Klik op accepteren om hiermee akkoord te gaan of lees ons cookiebeleid.
Afwijzen Accepteren

Download

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.