Met de hand geselecteerd
Hoogwaardige kwaliteit
Op maat gemaakt
Snelle levering
Laden. Een ogenblik geduld.

Fotoboek Máxima: Glans van Oranje

2021

Het ANP en EO-royaltyprogramma Blauw Bloed brengen ter ere van de 50e verjaardag van koningin Máxima (op 17 mei 2021) dit voorjaar het kleurrijke fotoboek ‘Máxima: Glans van Oranje’ uit. In 'Máxima: Glans van Oranje' staat de veelkleurigheid van koningin Máxima centraal. In tien thema’s en bijna honderdvijftig foto’s wordt de lezer meegenomen in het bijzondere leven van onze koningin. Van haar jeugd in Argentinië tot haar rol als moeder van drie dochters en van haar gevoel voor stijl tot de reizen die ze voor de Verenigde Naties maakt. Natuurlijk ontbreken de iconische beelden niet: De Traan op het huwelijk, een zwaaishot uit de Glazen Koets op Prinsjesdag en Máxima die naast haar man De Nieuwe Kerk binnenschrijdt op de dag van de inhuldiging.

De foto’s tonen het veelzijdige bestaan van onze koningin: een bezoek aan Barack Obama op het Witte Huis en een uitje naar de paardenraces op Ascot worden afgewisseld met biersjoelen in Zeeland en een gesprek over mobiel bankieren met Indiase vrouwen. Máxima verenigt glamour en polder, straalt charme uit en blijkt zich in elke situatie op haar gemak te voelen. In het fotoboek zien we Máxima groeien in haar rol. De Máxima van de verlovingsaankondiging is uitgegroeid tot een zelfbewuste powervrouw, die met evenveel gemak de groten der aarde begroet als gezellig een praatje maakt met kinderen die meedoen aan de Koningsspelen.

Koningin Máxima is een van de meest gefotografeerde vrouwen van ons land. En daarom is er ook speciale aandacht voor enkele fotografen die onze koningin veelvuldig in beeld brengen. Wat is hun favoriete foto van onze koningin? En wat maakt Máxima zo fotogeniek? Net als bij het fotoboek 'Beatrix: Van prinses tot prinses' hebben de samenstellers gebruikgemaakt van de beeldbank van het ANP. Het voorwoord is geschreven door Blauw Bloed-presentator Jeroen Snel.

Het fotoboek wordt binnen 5 werkdagen verzonden.

Productspecificaties
Auteur: Simone Lamain
Uitgeverij: Noblesse Uitgevers
Vormgeving: Roelina Meijer
Coverbeeld: ANP / Remko de Waal
Uitvoering: hardback
Aantal pagina’s: 216
Formaat: 225 x 298

1 Kies een typetoelichting
2 Kies afmeting
3 Kies papiersoorttoelichting
4 Kies ophangsysteem
5 Kies aantal
Inclusief €2,95 verzendkosten
In het winkelmandje
Cookies maken jouw bezoek aan de ANP-website gemakkelijker én leuker. Klik op accepteren om hiermee akkoord te gaan of lees ons cookiebeleid.
Afwijzen Accepteren

Download

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.