Met de hand geselecteerd
Hoogwaardige kwaliteit
Op maat gemaakt
Snelle levering
Laden. Een ogenblik geduld.

Fotoboek Beatrix: Van prinses tot prinses

2020

Beatrix: Van prinses tot prinses schetst in zo’n 150 foto’s een intiem en uniek portret van Beatrix. In tien thema’s gaat het boek in op Beatrix en de verschillende rollen die ze in haar leven heeft vervuld. Er is aandacht voor de hoogtepunten zoals haar verloving met prins Claus en de inhuldiging, maar ook voor de onbekendere momenten. Onderonsjes met haar kinderen en kleinkinderen en onverwachte ogenblikken tijdens een werkbezoek.

Voor Beatrix: Van prinses tot prinses putte ANP-beeldredacteur Leo Blom uit de grote fotocollectie en de onbekendere archieven van het ANP. Het resultaat is een fotoboek dat niet alleen een beeld geeft van Beatrix als prinses en koningin, maar ook van de Nederlandse samenleving. Beatrix: Van prinses tot prinses is een feest van herkenning én een eerbetoon aan een veelkleurige vorstin en prinses.

Beatrix: Van prinses tot prinses is een coproductie van het ANP en het televisieprogramma Blauw Bloed, dat in een reportage in november is ingegaan op de totstandkoming van het boek. Het voorwoord is geschreven door Blauw Bloed presentator Jeroen Snel.

Het fotoboek wordt binnen 5 werkdagen bezorgd.

Technische gegevens
Uitgeverij: Joh. Enschedé Amsterdam
Omslag en vormgeving: Werkplaats Amsterdam
Uitvoering: hardback
Aantal pagina’s: 240
Formaat: 225 x 298

1 Kies een typetoelichting
2 Kies afmeting
3 Kies papiersoorttoelichting
4 Kies ophangsysteem
5 Kies aantal
inclusief verzendkosten (€2,95)
In de winkelwagen
Cookies maken jouw bezoek aan de ANP-website gemakkelijker én leuker. Klik op accepteren om hiermee akkoord te gaan of lees ons cookiebeleid.
Afwijzen Accepteren

Download

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.